Ashley madison Meidän mielipiteemme!

Ashley Madison   on verkkoalusta sekä todellinen sosiaalinen verkosto, joka on erikoistunut antamaan avioliiton ulkopuolisista treffeistä kiinnostuneiden ihmisten yhteyden mahdollisiin flingseihin.

Katsotaanpa tarkemmin tämän   huijaussivuston ominaisuuksia, toimintaa, etuja ja haittoja sekä todellista tehokkuutta   .

Mikä on Ashley Madison?

Löysin hänet Ashley MadisoninAshley Madison on yksi suosituimmista aikuisten avioliiton ulkopuolisista seksisivustoista. Se syntyi vuonna 2001 Kanadassa ja levisi nopeasti ympäri maailmaa yhtenä tärkeimmistä ja tehokkaimmista online-treffialustoista avioliiton ulkopuolella.

Menestys Kanadassa ja Yhdysvalloissa sai sen leviämään nopeasti sekä Espanjassa että muualla maailmassa. Toisin kuin arkipäiväiset ja usein epäluotettavat online-treffisivustot, Ashley Madison palvelee hyvin erityistä käyttäjäryhmää, miehiä ja naisia, jotka ovat parisuhteessa, mutta etsivät ei-monogaamia hauskaa, jonka avulla he voivat erota toisistaan, yksitoikkoisia malleja jokapäiväisessä elämässä. .

Itse asiassa on vaikea löytää kumppania seikkailulle, kun jaat kaiken tietosi vaimosi tai aviomiehesi kanssa. Tämä foorumi sen sijaan kokoaa yhteen ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin sinä, ja sitä seuraa äärimmäinen luottamuksellisuus.

Ashley Madison -sivusto on siksi todellinen työkalu sisällön, kommenttien ja henkilökohtaisten tilanteiden jakamiseen ihmisten kanssa, jotka kuten sinä etsivät avioliiton ulkopuolista suhdetta, harrastusta tai mukavaa pakopaikkaa yksiavioisesta suhteesta.

Miten ashley madison toimii?

Tämä sivu toimii yksinkertaisesti ja intuitiivisesti. Ensinnäkin jatkamme rekisteröitymistä, jotta voimme alkaa käyttää kaikkia sivuston toimintoja.

Liittyminen on ilmaista ja vaatii hyvin vähän tietoja, lempinimen, aluetta, jolta etsit kokouksia, syntymäaikaa ja sähköpostiosoitetta (parempi, jos se on luotu nimenomaan sivustoa varten, jotta sinua ei voida seurata).

Kun olet luonut profiilisi   ,   voit muokata sitä lisäämällä kaikki     haluamasi valokuvat ja lisäämällä kaikki käyttäjät, jotka herättävät mielikuvituksesi. Henkilökohtaisella sivullasi voit hallita henkilökohtaisten asetustesi kautta, kuka näkee valokuvasi ja tietosi, ja jakaa osan niistä, ehkä kuumimpia, vain tiettyjen käyttäjien kanssa.

Voit olla vuorovaikutuksessa valitsemiesi käyttäjien tai käyttäjien kanssa ja järjestää tapaamisia oppiaksesi tuntemaan toisi paremmin ja mahdollisesti aloittamaan suhteen.

Kuinka paljon ashley madison maksaa?

Ashley Madison eroaa hyvin muista treffisivustoista yksityisyyden, käyttäjätuen ja potentiaalisten aikuisten ystävien tarjonnan suhteen. Tämän alustan palveluilla on siis hinta juuri tästä syystä.

Jotta voit käyttää kaikkia henkilökohtaisen profiilisi ominaisuuksia, sinun on ostettava   krediittejä   tai joitain pisteitä, joiden avulla voit avata mahdollisesti kiinnostavia viestejä, katsella kuvia, osallistua keskusteluihin ja olla yleensä aktiivinen.

Krediittien maksaminen Ashley Madisonissa voidaan suorittaa mahdollisimman turvallisesti kaikilla päätyökaluilla, luotto- tai pankkikortilla tai paypalilla. Riippuen kokemuksestasi sivustosta ja siitä, miten haluat käyttää sitä, voit ostaa eri määriä krediittejä käytettäväksi.

Kaikki tilaussivun toiminnot mahdollistavat ilmaisen kokeilupalvelun aktivoimisen, ja tuloksesta riippuen voit jatkaa uusimista tai deaktivointia.

Toimiiko Ashley Madison todella?

Ashley Madison on sivusto, joka toimii todella tehokkaasti ja jonka avulla voit järjestää avioliiton ulkopuolisia kohtaamisia muiden alustan käyttäjien kanssa. Eikä vain me sano sitä, voit lukea kommentteja ja nähdä muita mielipiteitä ashley madison , jossa näet, että arvostelu on positiivinen.

Kun olet saapunut tutkimuksen kohteeksi, esimerkiksi mies, joka etsii naisia, tai nainen, joka etsii miehiä jne., voit ottaa yhteyttä kaikkiin miehiin ja naisiin, joista olet kiinnostunut, aloittaaksesi avioliiton ulkopuolinen suhde. Kaikki tyypit.

Tämän alustan ja sen toiminnan tae on sen kasvava ja koskaan hiipumaton suosio. Lisäksi Ashley Madisonilla on nyt noin 56 miljoonaa tilaajaa, selkeästi suuri joukko käyttäjiä, jotka varmasti näyttävät takaavan jonkinlaisen onnistumismahdollisuuden tapaamisen tai yksinkertaisen lelun löytämisessä, jolla päästään irti päivittäisestä ruuhkasta.

Tämä sivusto on epäilemättä yksi alan vanhimmista ja yksi luotettavimmista. Itse asiassa portaali tarjoaa mahdollisuuden mahdollisimman turvallisesti ja luottamuksellisesti ottaa yhteyttä ja tutustua muihin ihmisiin, joilla on sama halu, avioliiton ulkopuolinen suhde tai satunnainen suhde ihmisten kanssa ilman sitoutumista.

Jäsenten yhteinen mentaliteetti, joustavuus ja geolokaatio mahdollistavat mitä erilaiset suhteet ilman minkäänlaista tuomitsemista avoimien ihmisten kanssa ja ennen kaikkea lähellä sijaintiasi. Monet menestyksen ja tyytyväisyyden tapaukset sekä Italiassa että muissa maissa, joissa sivusto sijaitsee, pitävät sitä yhtenä parhaista sivustoista tällä alalla.

Ashley Madisonin tärkeimmät edut ja haitat.

Ashley Madisonilla on varmasti useita etuja ja haittoja, jotka voivat tai ei saa vakuuttaa sinut käyttämään sitä. Ashley Madisonin paras puoli tai   suurin etu   on, että se on erikoistunut ja keskittynyt niin monien avioliiton ulkopuolisia treffejä etsivien miesten ja naisten piilotettuihin vaatimuksiin ja toiveisiin.

Itse asiassa monet käyttäjät etsivät tapaa löytää uudelleen jännitystä pitkäaikaisen suhteen ulkopuolella, joka on nyt poissa, tai yksinkertaisesti löytää joku, joka on heidän kanssaan, kun he ovat poissa kumppanistaan, esimerkiksi työn tai liiketoiminnan takia. .

Toinen   tämän sivuston etu   on se, että se kiinnittää huomiota yksityisyyteen, joka on erityisesti avioliiton ulkopuoliseen viihteeseen tarkoitetun alustan perusominaisuus. Kaikki ladatut tiedot voivat nähdä vain valitsemasi käyttäjät ensimmäisessä persoonassa, ja sama koskee henkilökohtaista profiiliasi. Lisäksi Ashley Madison käsittelee henkilötietojasi täysin lakien ja määräysten mukaisesti, eikä aio siirtää henkilötietojasi etuyhteydettömille kolmansille osapuolille.

Mitä tulee   Ashley Madisonin haitoihin   , monet mielipiteet ja arvostelut ovat osoittaneet, että tämän sivuston suurin virhe on väärennettyjen profiilien esiintyminen, jotka pohjimmiltaan osoittautuvat punaiseksi silaksi houkuttelemaan uusia jäseniä. Tämä ongelma on varmasti kaikille treffisivustoille tyypillinen vitsa, ja sitä on vaikea ratkaista.

Mutta vaikka jotkut sivustot eivät välttämättä vastaa oikeita miehiä ja naisia, on huomattava, että 56 miljoonalla rekisteröityneellä käyttäjällä todelliset käyttäjät ovat edelleen olemassa. Tässä mielessä sivustoa käyttäneiden todistuksia avioliiton ulkopuolisista kohtaamisista ja tyytyväisyydestä ei ole pulaa.

Toinen näkökohta, joka pätee tuplaukseen Ashley Madisonia vastaan, on luottojen kustannukset. Itse asiassa sosiaalisen verkoston käyttäminen chattailuun, kommentointiin ja valokuvien ottamiseen edellyttää, että tilaat maksullisen paketin. Sivustolla voit kuitenkin ostaa erilaisia   ​​luottopaketteja   . Tällä tavalla on itse asiassa mahdollista ostaa muutama kerrallaan sivuston testaamiseksi ja myöhemmin päättää ostaako muita vai ei, riippuen siitä, kuinka tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin.

Muuten, monet ilmaiset online-treffialustat osoittautuvat usein huijauksiksi, kun taas Ashley Madison tarjoaa ainakin jonkin verran turvallisuutta.

Onko ashley madison huijaus?

On jonkin verran huolta siitä, onko Ashley Madison huijaus. Olemme etsineet verkosta kuka tietää eniten verkossa olevista huijauksista treffisivustoilla tehdyistä huijauksista ja olemme havainneet, että ashley madison on luotettava verkkosivusto. Joten jos sinulla on huolenaiheita, älä huoli.

Kuinka peruuttaa Ashley Madison -tilaus

Yksi sivuston käyttäjien suurimmista huolenaiheista on epäilemättä peruutusvaihtoehdon olemassaolo,   joka   poistaa kaikki jäljet ​​sivustolla tehdystä toiminnasta ja myös henkilökohtaisesta profiilista. Kaikki tämä on mahdollista monella tapaa, itse asiassa ensinnäkin Ashley Madison tarjoaa automaattisen peruutuksen, jos se on pitkittynyt 90 päivää.

Joten jos vaimosi tai tyttöystäväsi hallitsee sinua tuona aikana etkä ole päässyt laitteeseen peruutusta varten, alusta jatkaa automaattisesti käyttäjien yksityisyyden ylläpitämistä.

Toiseksi voit myös siirtyä henkilökohtaiselle sivullesi ja poistaa profiilisi milloin tahansa valitsemalla   Poista-painikkeen   .

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *