huijaus iwantu

Oma mielipiteeni iwantu.com

iwantu.com yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Se vahvistaa, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai seksiin.

Valitettavasti meidän on aloitettava tämä viesti tekemällä selväksi, että näin ei tapahdu iwantu.com on huijaus. Treffisivusto suunnitellut Apricot Digitals LLC yhdellä tarkoituksella, yrittää huijata sinulle mahdollisimman paljon rahaa Luuletko, että tämä ei ole mahdollista? No, jatka lukemista, koska en aio jättää mitään kesken. iwantu on huijaus, ja minä selitän, mitä he tekevät.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten iwantu.com toimii?

Vaikka tiedän, että iwantu on huijaus, aion selittää yksityiskohtaisesti, kuinka meidän pitäisi käyttää sen verkkosivuja. En halua, että kukaan teistä jää tarkkailematta iwantu.com toimintaa yksityiskohtaisesti, jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että monet asiat eivät ole normaaleja, nämä sivustot yrittävät syrjäyttää luotettavat treffisivustot , mutta he eivät ole He ovat tasa-arvoisia.

Päästäksesi iwantuun, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä joitakin yleisiä tietoja, kuten sukupuoli, asuinpaikka, ikä, seksuaalinen suuntautuminen ja sähköpostiosoite, joiden avulla voit vahvistaa profiilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on samanlainen kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä hetkestä lähtien minun pitäisi alkaa suositella sinua ja neuvoa houkuttelevan profiilin viimeistelyyn flirttailla sisään Haluan sinut mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta Apricot Digitals LLC on iwantun omistaja hän haluaa meidän olevan tyytyväisiä, kun joukko tyttöjä haluaa puhua meille. Jos olet jo sisällä, näet kuinka sadat tytöt alkavat kirjoittaa sinulle lisäämättä valokuvaa tai täyttämättä profiiliasi. iwantu.com on tavoite huijata sinut ja aloittaa nyt.

Miten iwantu huijaa meitä?

Järjestelmä, jota iwantu käyttää huijaamiseen, on hyvin yksinkertainen, mutta se näyttää toimivan heille. Jokainen heidän verkkosivustollaan näkemäsi nainen on Apricot Digitals LLC:n luoma, heidän tavoite on hyvin yksinkertainen, näyttää siltä, ​​​​että verkossa on paljon käyttäjiä, joiden kanssa voit keskustella ja tavata myöhemmin, mutta varoitan sinua jo että tämä ei ole mahdollista. Naisten valokuvia varastetaan amatööripornosivuilta, latinalaisilta sosiaalisilta verkostoilta ja instagram-profiileilta. Vinkkini on, että jos epäilet naisen väärää profiilia, kopioi kuva ja lähetä se käänteiskuvasivuston läpi, neuvoni on, että voit kokeilla yandex.

Kun meillä on todisteita siitä, että iwantu.com-sivustolla olevien naisten profiilit ovat verkkosivuston omistajien luomia, seuraamme vastaanottamiamme viestejä. Jos tämä on ensimmäinen treffisivusto, jonka näet, saatat ajatella, että on normaalia, että saat satoja viestejä edes lataamatta profiilikuvaa, mutta me, jotka tiedämme kuinka todelliset treffisivustot toimivat, kuten esim. ashley madison (täältä voit lukea koko mielipiteeni), olemme selvää, että muiden naisten tapaamiseen on tarpeen käyttää aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen tytöille, tätä ei tapahdu iwantussa. Tämä sivusto pommittaa sinua sadoilla viesteillä ja räikeillä silmäniskuilla, jotka yrittävät vain saada huomiosi, jotta haluat vastata, ja tästä alkaa huijaus, jos haluat vastata viesteihin, sinun on ostettava heidän kolikot . Ja kerron jo, että ne ovat kalliita.

Kuinka paljon iwantu.com maksaa?

Iwantu.com-sivustossa maksettava hinta on kallis, erittäin kallisenkä sano tätä vain siksi, että tämä sivu on huijaus, vaan siksi, että jos se olisi todellinen verkkosivu, se vaikuttaisi myös minusta paljon. Viestin hinta on noin 1,35 ja 2 € riippuen ostamistasi luottoista. Ilmeisestikään todistettuani, että iwantu on huijaus, en kehota sinua ostamaan mitään luottopakettia.

Todellinen mielipiteeni iwantu.com

Tähän päättyy arvioni iwantu.com. En usko, että voin lisätä paljon enempää iwantu.com. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele rekisteröitymistä tai kolikoiden ostamista kenellekään, sillä tällä sivustolla tapahtuu, että tuhlaat aikaasi. Viimeinen neuvoni on, että jos haluat tavata oikeita ihmisiä, käy suosittelemillani verkkosivuillaolen käyttänyt niitä kaikkia ja vakuutan, että sisällä olevat ihmiset eivät ole väärennöksiä, et saa flirttailla heidän kanssaan tai alueellasi ei ehkä ole ihmisiä, mutta se on jo sinun päätettävissäsi, mikä on selvää että et, he aikovat huijata väärennetyillä profiileilla, mikä on mitä tällä hetkellä tapahtuu iwantussa.

haluan muiden mielipiteitä

En ole ainoa henkilö, joka väittää, että iwantu on huijaus. Täältä voit lukea kommentteja, joita muut ihmiset ovat jättäneet trustpilotiinyksi parhaista sivuista nähdäksesi yritysten todelliset mielipiteet. Jos puhut englantia, tässä on huijausneuvojan arvio.

Jos sinä kuten mielipiteeni iwantu.com ja haluat auttaa, haluaisin sinun kirjoittavan sen minulle kommentteihin lopussa. Arviosi ansiosta voimme auttaa muita ihmisiä olemaan joutumatta iwantu-huijauksen uhreiksi.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *