huijaus datemyage

Oma mielipiteeni datemyage.com

datemyage.com yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Se kertoo, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai joutua seksuaaliseen kohtaamiseen.

Valitettavasti meidän on aloitettava tämä tarkistus ja tehtävä selväksi, että näin ei tapahdu datemyage.com on huijaus. Web-sivu luonut SOL Networks Ltd yhdellä maalilla, yritä varastaa kaikki rahasi Luuletko ettei tämä voi olla? No, jatka lukemista, koska en aio jättää mitään vastaamatta. datemyage on huijaus, ja täällä aiomme nähdä, kuinka he tekevät sen.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten datemyage.com toimii?

Vaikka uskon, että datemyage on huijaus, aion selittää yksityiskohtaisesti, kuinka voimme käyttää heidän verkkosivustoaan. En halua, että kukaan jää näkemättä yksityiskohtia toiminta datemyage.com, jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että on monia vaihtoehtoja, jotka eivät ole normaaleja. Nämä sivustot yrittävät jäljitellä luotettavia treffisivustoja, mutta ne eivät ole samoja.

Päästäksesi alustalle, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä tiettyjä yleisiä tietoja, kuten sukupuoli, sijainti, syntymäaika, seksuaalinen suuntautuminen ja sähköpostiosoite. Kun olet valmis, voit vahvistaa tilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on samanlainen kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä hetkestä lähtien minun pitäisi alkaa suositella ja neuvoa sinua houkuttelevan profiilin viimeistelyyn tavata ihmisiä sisällä datemyage mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta SOL Networks Ltd:n datemyagen omistaja hän haluaa meidän olevan onnellisia, kun monet naiset haluavat tavata meidät. Olet käyttänyt verkkoa ensimmäistä kertaa ja näet kuinka sadat tytöt alkavat puhua sinulle täyttämättä tietojasi tai valokuvaasi. datemyage.com on suunnitelma huijata sinut, ja se alkaa heti.

Kuinka päiväys pelottaa meitä?

Menetelmä, jota datemyage käyttää huijaamiseen, on yksinkertainen, mutta näyttää tehokkaalta. Kaikki heidän verkkosivuillaan esiintyvät tytöt ovat SOL Networks Oy:n luomia, heidän tavoitteenaan on hyvin yksinkertainen, teeskennellä, että sivu on täynnä tyttöjä, joiden kanssa voit keskustella ja tavata myöhemmin, varoitan jo, että tämä ei ole mahdollista . Tyttöjen valokuvat ovat tottuneet keräämään amatööripornosivuilta, itämaisista sosiaalisista verkostoista, instagram-profiileista. Suosittelen, että jos epäilet naisen profiilia, joka ei ole totta, kopioi kuva ja lähetä se minkä tahansa käänteiskuvasivuston kautta. Neuvoni on, että voit kokeilla yandex.

Kun olemme selvillä, että datemyage.com-sivuston tyttöjen profiilit on keksitty, siirrymme viesteihin. Jos tämä on ensimmäinen deittailusivusto, jolla vierailet, saatat ajatella, että on normaalia, että he lähettävät sinulle satoja ja satoja viestejä lataamatta edes profiilikuvaa, mutta me, jotka ovat käyttäneet oikeita treffisivustoja, kuten esim. ashley madison (tästä voit lukea luotettavampia mielipiteitä), olemme selvillä siitä, että saavuttaaksesi jotain on tarpeen omistaa aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen naisille, tätä ei tapahdu deittiaikana. Tämä verkkosivu lähettää sinulle kymmeniä viestejä ja pidän sinusta kovalla äänellä, että ainoa asia, jota he yrittävät kiinnittää huomiosi saadakseen sinut haluamaan vastata, ja tästä alkaa huijaus, jos haluat vastata nämä viestit sinun täytyy ostaa heidän krediittejään. Ja sanon teille, että ne ovat erittäin kalliita.

Kuinka paljon datemyage.com maksaa?

Datemyage.com-sivuston hinta on erittäin kalliseikä vain siksi, että meillä on huijaus, vaan se, että jos se olisi todellinen sivu, se tuntuisi myös minusta liikaa. Hinta per viesti on noin 1,3 ja a ja puoli ostamasi krediitit. Ei pidä lisätä, että jättämisen jälkeen todisteet siitä, että datemyage on huijaus, en suosittele minkään kolikkopakkauksen ostamista.

Rehellinen mielipiteeni datemyagesta

Tämä on datemyage-arvioni loppu. Mielestäni datemyage-arviooni on hyvin vähän lisättävää. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele rekisteröitymistä tai kolikoiden ostamista kenellekään.Tällä verkkosivustolla tapahtuu, että tuhlaat aikaasi. Viimeinen neuvoni on, että jos haluat tavata oikeita ihmisiä, käy millä tahansa suosittelemillani verkkosivuilla.kaikkia niitä on käytetty ja vakuutan teille, että sisällä olevat ihmiset ovat todellisia, et ehkä jää heidän kanssaan tai kaupungissasi ei ehkä ole ihmisiä, mutta tämä on jotain, mitä voi tapahtua, mikä on selvää, että eivät he aio huijata luomillaan profiileilla, mitä tapahtuu tällä hetkellä datemyagessa.

Datemyage mielipiteitä muilta lukijoilta

En ole ainoa, jonka mielestä treffit on huijaus. Täällä voit nähdä muiden trustpilotin käyttäjien jättämät kommentitloistava verkkosivusto joidenkin yritysten mielipiteiden katseluun. Jos osaat englantia, tässä on ScamAdviserin arvostelu.

Jos sinä mielipiteeni datemyagesta on auttanut ja haluaisin auttaa, haluaisin sinun kertovan minulle alla olevissa kommenteissa. Mielipiteesi ansiosta voimme auttaa, jotta useammat ihmiset eivät joudu datemyage-huijauksen uhreiksi.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *