Mitä mieltä olen kismia.com

kismia.com yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Hän sanoo auttavansa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa elät vakaan ja kestävän suhteen tai kohtaat seksin.

Valitettavasti sinun on aloitettava tämä artikkeli kertomalla, että näin ei tapahdu kismia.com on huijaus. Treffisivusto luonut Kismia LTD yhdellä tarkoituksella, yritä varastaa mahdollisimman paljon rahaa Luuletko, että tämä ei ole mahdollista? No, jatka lukemista, sillä en aio jättää mitään kesken. kismia on huijaus ja selitän mitä he tekevät.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten kismia.com toimii?

Vaikka uskon, että kismia on huijaus, selitän yksityiskohtaisesti, kuinka sen verkkosivusto toimii. En halua, että kukaan teistä lakkaa tarkkailemasta yksityiskohtaisesti toiminta kismia.com, jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että on monia vaihtoehtoja, jotka eivät ole normaaleja. Nämä sivustot yrittävät kopioida luotettavia treffisivustoja, mutta ne eivät ole samoja.

Päästäksesi heidän verkkosivustoonsa, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä tietyt perustiedot, kuten sukupuoli, sijainti, ikä ja sähköpostiosoite, joiden avulla voit vahvistaa tilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on sama kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä eteenpäin alkaisin suositella ja antaa vinkkejä hyvän profiilin viimeistelyyn flirttailla sisään kismia mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta Kismia LTD, kismian omistaja hän haluaa meidän olevan onnellisia, kun monet naiset haluavat puhua meille. Olet käyttänyt verkkoa ensimmäistä kertaa ja näet kuinka sadat naiset alkavat puhua sinulle lataamatta profiilikuvaansa. kismia.com on idea huijata sinut ja aloittaa nyt.

Miten kismia pelottaa meitä?

Järjestelmä, jota kismia käyttää huijaamiseen, on hyvin yksinkertainen, mutta tehokas. Jokainen sivustolla esiintyvistä naisista on Kismia LTD:n luoma, heidän tehtävänsä on hyvin yksinkertainen, näyttää siltä, ​​että sivulla on monia tyttöjä, joiden kanssa keskustella ja tavata myöhemmin, mutta varoitan jo, että tämä on mahdotonta . Naisten kuvat on yleensä kopioitu amatööripornosivuilta, itämaisista sosiaalisista verkostoista, instagram-profiileista. Minun neuvoni on, että jos epäilet, että tytöllä on väärä profiili, kopioi kuva ja lähetä se käänteiskuvasivuston kautta, minulle paras on Google.

Nyt kun tiedämme, että kismia.com-käyttäjien profiilit ovat vääriä, keskitymme saamiimme keskusteluihin. Jos tämä on ensimmäinen deittailusivusto, johon tulet elämässäsi, saatat ajatella, että on normaalia, että saat satoja ja satoja viestejä lataamatta edes profiilikuvaa, mutta ne meistä, jotka tietävät kuinka todelliset treffisivustot toimivat, On ashley madison (täällä voit nähdä enemmän oikeita mielipiteitä)Olemme selvää, että saavuttaaksemme jotain on tarpeen käyttää aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen tytöille, no, tämä ei tapahdu. Tämä sivusto pommittaa sinua sadoilla viesteillä ja seksikkäillä tykkäyksillä, jotka haluavat vain saada huomiosi, jotta haluat vastata, ja täällä he tienaavat rahaa tällä huijauksella. Jos haluat vastata näihin viesteihin, sinun on maksaa. Ja odotan jo, että ne ovat erittäin kalliita.

Kuinka paljon kismia.com maksaa?

Kismia.com hinta on kallis, erittäin kalliseikä vain siksi, että tämä verkkosivusto on huijaus, jos tämä olisi todellinen verkkosivusto, se myös vaikuttaisi minusta paljon. Viestin hinta on noin 1 € ja a ja puoli riippuen ostamistasi luottoista. Ilmeisesti sen jälkeen, kun olen osoittanut, että kismia on huijaus, en kehota sinua ostamaan mitään luottopakettia.

Rehellinen mielipiteeni kismia.com

Kismia.com-arvostelun lopussa en usko voivani lisätä paljon enempää kismia.com-sivustosta. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele ketään ostamaan kolikoita tai edes rekisteröitymään, sillä tällä sivustolla tapahtuu, että tuhlaat aikaasi. Vinkkini on, että jos haluat flirttailla oikeiden ihmisten kanssa, vieraile suosittelemillani verkkosivuillaOlen käyttänyt niitä kaikkia ja vakuutan teille, että sisällä olevat naiset ovat todellisia, et ehkä tule toimeen näiden ihmisten kanssa tai alueellasi ei ehkä ole ihmisiä, mutta tämä on jotain, mitä voi tapahtua, mikä on selvää että sinua ei huijata väärennetyillä profiileilla, mitä tapahtuu tänään kismiassa.

Mielipiteet kismia.com muista ihmisistä

En ole ainoa, jonka mielestä kismia.com on huijaus. Täältä voit lukea muiden Trustpilot-käyttäjien jättämiä arvostelujayksi parhaista sivuista nähdä joidenkin yritysten mielipiteitä. Jos osaat englantia, tässä on ScamAdviserin arvostelu.

Jos sinä mielipiteeni kismia.com on auttanut ja haluaisin auttaa muita, haluaisin sinun kertovan minulle alla olevissa kommenteissa. Arviosi ansiosta voimme auttaa muita ihmisiä olemaan joutumatta kismia.com-huijauksen uhreiksi.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *