huijaus puncscom

Arvostelut puncs.com

puncs.com yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Se vahvistaa, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai joutua seksuaaliseen kohtaamiseen.

Valitettavasti tämän artikkelin on aloitettava kertomalla sinulle, että näin ei tapahdu. puncs.com on huijaus. Web-sivu Luonut Nice Kft. yhdellä tarkoituksella, yritä varastaa mahdollisimman paljon rahaa Luuletko ettei tämä voi olla? No, jatka lukemista, koska en aio jättää mitään kesken. puncs on huijaus, ja minä selitän, mitä he tekevät.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten puncs.com toimii?

Vaikka tiedän varmasti, että puncs on huijaus, aion selittää yksityiskohtaisesti, kuinka sen verkkosivut toimivat. En halua, että kukaan teistä lakkaa näkemästä yksityiskohtia kuinka se toimii puncs.com, jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että on monia vaihtoehtoja, jotka eivät ole normaaleja, nämä verkkosivut yrittävät jäljitellä luotettavia treffisivustoja, huomaat, että niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Päästäksesi alustalle, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä joitakin perustietoja, kuten sukupuoli, sijainti, syntymäaika, seksuaalinen suuntautuminen ja sähköpostiosoite. Kun olet valmis, voit vahvistaa profiilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on sama kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä hetkestä lähtien sinun tulee alkaa suositella ja tarjota neuvoja, jotta saat valmiiksi hyvän profiilin tavata ihmisiä sisällä lyöntejä mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta Ntice Kft. puncsin omistaja hän haluaa meidän olevan onnellisia tyttöjen kanssa, jotka ovat valmiita puhumaan kanssamme. Jos olet jo sisällä, näet kuinka sadat naiset alkavat puhua sinulle lataamatta vielä profiilikuvaasi. puncs.com on idea huijata sinua ja aloittaa nyt.

Miten tima puncitaan?

Punkkien käyttämä menetelmä huijaamiseen on hyvin yksinkertainen, mutta se toimii heille. Kaikki verkkosivulla esiintyvät naiset ovat Ntice Kft.:n luomia, heidän tavoitteenaan on hyvin yksinkertainen, teeskennellä, että verkossa on paljon käyttäjiä, joiden kanssa keskustella ja treffeillä tai tapaaminen myöhemmin, varoitan jo, että tämä on ei ole mahdollista. Tyttöjen kuvat on yleensä kerätty amatööripornosivuilta, ulkomaisista sosiaalisista verkostoista, instagram-profiileista. Suosittelen, että jos epäilet, että naisella on väärä profiili, kopioi kuva ja siirrä se käänteiskuvatyökalun läpi, voit kokeilla yandex.

Kun tiedämme, että puncs.com-sivuston naisten profiilit ovat verkkosivuston omistajien luomia, siirrymme viesteihin. Jos se on ensimmäinen deittailusivusto, jolla vierailet, saatat ajatella, että on normaalia saada satoja viestejä edes profiilikuvaa lataamatta, mutta ne meistä, jotka ovat käyttäneet toimivia treffisivustoja, kuten esim. ashley madison (tästä voit lukea rehellisen mielipiteeni), olemme selvillä siitä, että saavuttaaksemme jotain on tarpeen investoida aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen tytöille, no, näin ei tapahdu. Tämä sivu pommittaa sinua kymmenillä ja kymmenillä eroottisuuden rajaavilla viesteillä, jotka haluavat vain saada huomiosi, jotta haluat vastata, ja tässä on tämän huijauksen taloudellinen hyöty, jos haluat vastata näihin viesteihin täytyy maksaa. Ja sanon teille, että ne ovat erittäin kalliita.

Kuinka paljon puncs.com maksaa?

puncs.com hinta on erittäin kalliseikä vain siksi, että tämä verkkosivusto on huijaus, jos tämä olisi todellinen verkkosivusto, se myös vaikuttaisi minusta paljon. Viestikohtainen hinta on 1,45 ja 2 € riippuen ostamistasi kolikoista. Ilmeisesti sen jälkeen, kun olen osoittanut, että puncs on huijaus, en kehota sinua ostamaan mitään kolikkopakettia.

Oma mielipiteeni puncs.com

puncs.com-arvostelun lopussa en usko voivani sanoa paljon enempää puncsista. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele rekisteröitymistä tai luottojen hankkimista kenellekään, ainoa asia, jonka voit tehdä tällä sivustolla, on ajanhukkaa. Ehdotukseni on, että jos haluat flirttailla oikeiden ihmisten kanssa, vieraile suosittelemillani verkkosivuillakaikkia niitä on käytetty ja voin vakuuttaa sinulle, että sisällä olevat tytöt ovat todellisia, et voi seurustella heidän kanssaan tai alueellasi ei ehkä ole naisia, mutta se on sinusta kiinni, voin vakuuttaa, että se eivätkö he petä sinua luomillaan profiileilla, mitä tapahtuu tänään osoitteessa puncs.com.

Kertoo muiden käyttäjien mielipiteitä

En ole ainoa, joka väittää puncs.com olevan huijaus. Täältä voit lukea kommentteja, joita muut ihmiset ovat jättäneet trustpilotiinyksi parhaista sivuista nähdä joidenkin yritysten mielipiteitä. Jos puhut englantia täällä, voit nähdä scamadviser.com-arvostelun.

Jos sinä Olen auttanut mielipidettäni puncs.com ja haluat auttaa muita, haluaisin sinun kertovan minulle kommenteissa lopussa. Arviosi ansiosta voimme auttaa, jotta useammat ihmiset eivät joudu puncs.com-huijauksen uhreiksi.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *