Oma mielipiteeni e-kontakti.fi

e-kontakti.fi yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Se vahvistaa, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai joutua seksuaaliseen kohtaamiseen.

Valitettavasti meidän on aloitettava tämä viesti ilmoittamalla sinulle, että näin ei tapahdu e-kontakti.fi on huijaus. Treffisivusto Luonut City Digital Oy yhdellä maalilla, yritä varastaa kaikki rahasi Onko tämä mielestäsi mahdotonta? No, jatka lukemista, koska en aio purra kieltäni. e kontakti on huijaus, ja kerron kuinka he tekevät sen.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten e-kontakti.fi toimii?

Vaikka tiedän varmasti, että e kontakti on huijaus, selitän yksityiskohtaisesti, kuinka meidän tulisi käyttää sen verkkoportaalia. En halua, että kukaan teistä jää näkemättä yksityiskohtia toiminta e-kontakti.fi, jos opit käyttämään sitä oikein, huomaat, että monet asiat eivät ole normaaleja, nämä nettisivut yrittävät syrjäyttää luotettavat treffisivustot, valitettavasti niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Päästäksesi heidän verkkosivustoonsa, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä tietyt perustiedot, kuten sukupuoli, sijainti, ikä, seksuaalinen suuntautuminen ja sähköpostiosoite, joiden avulla voit vahvistaa tilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on sama kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä eteenpäin alkaisin suositella ja antaa ohjeita hyvän profiilin tekemiseen flirttailla sisään ja ota yhteyttä mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta City Digital Oy e kontaktin omistaja hän haluaa meidän olevan onnellisia monien naisten kanssa, jotka haluavat tavata meidät. Olet käyttänyt verkkoa ensimmäistä kertaa ja näet kuinka sadat naiset alkavat kirjoittaa sinulle täyttämättä tietojasi tai valokuvaasi. e-kontakti..fi on tavoite huijata sinut ja aloittaa heti.

Miten e kontakti pelottaa meitä?

Menetelmä, jota e kontakti käyttää huijaamiseen, on hyvin yksinkertainen, mutta se näyttää toimivan heille. Jokainen sivustolla näkemäsi käyttäjä on City Digital Oy:n luoma, sen tehtävä on hyvin yksinkertainen, teeskennellä, että sivulla on paljon käyttäjiä, joiden kanssa voit keskustella ja sopia tapaamisesta myöhemmin. huomaa jo, että tämä ei ole mahdollista. Tyttöjen kuvat varastetaan yleensä amatööripornosivuilta, Latinan sosiaalisista verkostoista ja Facebook-profiileista. Suosittelen, että jos sinulla on epäilyksiä tytöstä, jonka profiili ei ole totta, kopioi valokuva ja lähetä se minkä tahansa käänteisen kuvan verkkosivuston kautta, minun näkökulmastani paras on yandex.

Nyt kun on selvää, että e-kontakti.fi -profiilit ovat verkon omistajien luomia, siirrytään viesteihin. Jos olet ensimmäistä kertaa deittailusivustolla, saatat ajatella, että on normaalia, että saat satoja ja satoja viestejä lataamatta edes profiilikuvaa, mutta me, jotka käytämme oikeita treffisivustoja, kuten esim. Ashley madison (minun mielipiteeni ashley madisonista), olemme selvää, että muiden naisten tapaamiseen on käytettävä aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen naisille, no, näin ei tapahdu. Tämä väärennetty treffisivusto lähettää kymmeniä ja kymmeniä eroottisuuden rajaavia viestejä, että ainoa asia, jonka he yrittävät saada huomiosi, saavat sinut haluamaan vastata, ja tässä on tämän huijauksen taloudellinen hyöty, jos haluat vastaa viesteihin, jotka joudut ostamaan kolikoitasi. Ja voin kertoa, että ne eivät ole halpoja.

Paljonko e-kontakti.fi maksaa?

E-kontakti..fi maksettava hinta on erittäin kallisenkä sano tätä vain siksi, että tämä sivusto on huijaus, vaan siksi, että jos se olisi todellinen verkkosivusto, se tuntuisi liian suurelta. Hinta per viesti on noin 1,2 ja 1.5 Tämä vaihtelee ostamiemme luottojen mukaan. On selvää, että sen jälkeen kun olen osoittanut, että e kontakti on huijaus, en suosittele minkään kolikkopaketin ostamista.

Rehellinen mielipiteeni e-kontakti.fi

Tähän päättyy arvosteluni e kontaktista. En usko, että voin sanoa enempää e kontaktista. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele rekisteröitymistä tai luottojen hankkimista kenellekään, ainoa asia, jonka aiot tehdä tällä sivustolla, on tuhlata aikaasi. Viimeinen neuvoni on, että jos haluat flirttailla ihmisten kanssa, joista pidät, käy jollakin suosittelemistani verkkosivustoistaOlen käyttänyt niitä kaikkia ja voin vakuuttaa sinulle, että sisällä olevat ihmiset ovat todellisia, et ehkä jää heidän kanssaan tai kaupungissasi ei ehkä ole ihmisiä, mutta se on sinusta kiinni, mikä on selvää, et He aikovat huijata sinua väärennetyillä profiileilla, mitä tapahtuu tänään eContaktissa.

Mielipiteet ja yhteydenotot muilta käyttäjiltä

En ole ainoa, joka sanoo, että e-kontakti.fi on huijaus. Täältä voit lukea muiden trustpilotin käyttäjien jättämiä kommenttejayksi parhaista sivuista nähdäksesi yritysten todelliset mielipiteet. Jos osaat englantia, voit nähdä scamadviser.com-arvioinnin.

Jos sinä mielipiteeni e kontaktista on auttanut ja haluat auttaa, haluaisin sinun kirjoittavan sen minulle kommentteihin lopussa. Arviosi ansiosta voimme auttaa muita ihmisiä olemaan e kontakti -huijauksen uhreja.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *