Onko gaydeitti.com huijaus? Arvosteluni sanoo kyllä

gaydeitti.com yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Se vahvistaa, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai seksiin.

Valitettavasti meidän on aloitettava tämä artikkeli kertomalla sinulle, että näin ei tapahdu gaydeitti.com on huijaus. Treffisivusto suunnittelija inffinite Connections Inc yhdellä tarkoituksella yritä varastaa mahdollisimman paljon rahaa Onko tämä mielestäsi mahdotonta? No, jatka lukemista, koska en aio purra kieltäni. gaydeitti on huijaus, ja täällä aiomme nähdä, kuinka se toimii.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten gaydeitti.com toimii?

Vaikka tiedän, että gaydeitti on huijaus, aion selittää yksityiskohtaisesti, kuinka hänen verkkosivustonsa toimii. En halua kenenkään lopettavan visualisoimista yksityiskohtaisesti kuinka se toimii gaydeitti.com, jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että on monia vaihtoehtoja, jotka kiinnittävät huomion huonompaan suuntaan. Nämä verkkosivut yrittävät kopioida luotettavia treffisivustoja, mutta ne eivät ole samoja.

Päästäksesi heidän verkkosivustoonsa, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä joitakin perustietoja, kuten sukupuoli, syntymäpaikka, syntymäaika, seksuaalinen suuntautuminen ja sähköpostiosoite. Kun olet valmis, voit vahvistaa profiilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on samanlainen kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä lähtien aloin suosittelemaan ja tarjoamaan opastusta, jotta voit täydentää houkuttelevan profiilin tavata ihmisiä gaydeitti mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta ääretön Connections Inc, gaydeittin omistaja hän haluaa meidän olevan tyytyväisiä, kun joukko tyttöjä haluaa puhua meille. Jos olet jo sisällä, näet kuinka sadat naiset alkavat kirjoittaa sinulle lisäämättä valokuvaa tai täyttämättä profiilia. gaydeitti.com on tavoite huijata sinut ja se alkaa tällä hetkellä hinnat.

Miten gaydeitti huijaa meitä?

Menetelmä, jota gaydeitti käyttää huijaamiseen, on hyvin yksinkertainen, mutta se näyttää toimivan heille. Kaikki verkossa esiintyvät naiset ovat inffinite Connections Inc:n luomia, heidän tavoitteenaan on hyvin yksinkertainen antaa kuva, että verkkosivulla on monia tyttöjä, joiden kanssa keskustella ja tavata myöhemmin, mutta varoitan jo, että tämä on mahdotonta. Tyttöjen kuvat on yleensä kerätty amatööripornosivuilta, Latinan sosiaalisista verkostoista, Facebook-profiileista. Suosittelen, että jos sinulla on epäilyksiä tytöstä, jolla on väärä profiili, se johtuu siitä kopioi kuva ja annat sen minkä tahansa käänteisen kuvatyökalun läpi, minun näkökulmastani se on paras Google.

Kun meillä on todisteita siitä, että gaydeitti.com-sivuston tyttöjen profiilit on valmistettu, keskitymme heidän meille lähettämiinsä keskusteluihin. Jos olet ensimmäistä kertaa deittailusivustolla, saatat ajatella, että on normaalia saada satoja viestejä edes profiilikuvaa lataamatta, mutta me, jotka käytämme oikeita treffisivustoja, kuten esim. ashley madisonin verkkosivusto, olemme selvää, että muiden naisten tapaamiseen on välttämätöntä panostaa aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen naisille, tätä ei tapahdu gaydeitissä. Tämä sivusto pommittaa sinua sadoilla viesteillä ja seksikkäillä tykkäyksillä, jotka vain yrittävät saada huomiosi, jotta haluat vastata, ja tässä on tämän huijauksen taloudellinen hyöty, jos haluat vastata viesteihin joutuvat maksamaan. Ja sanon teille, että ne ovat erittäin kalliita.

Kuinka paljon gaydeitti.com maksaa?

Sivustolla gaydeitti.com maksettava hinta on kallis, erittäin kalliseikä vain siksi, että tämä sivusto on huijaus, se on myös se, että jos se olisi todellinen verkkosivusto, se tuntuisi myös melko suhteettomalta. Viestikohtainen hinta on noin 1 € ja 1,7 € riippuen ostamistasi kolikoista. On selvää, että todistettuani, että gaydeitti.com on huijaus, en rohkaise sinua ostamaan kolikkopakettia.

Rehellinen mielipiteeni gaydeitti.com

gaydeitti.com-sivuston mielipiteeni lopussa minusta näyttää siltä, ​​​​että mielipiteeni gaydeitti.com on hyvin vähän lisättävää. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele rekisteröitymistä tai kolikoiden ostamista kenellekään, ainoa asia, jonka voit tehdä tällä sivustolla, on ajanhukkaa. Viimeinen neuvoni on, että jos haluat flirttailla oikeiden ihmisten kanssa, käy jollakin suosittelemistani verkkosivustoista.Olen käyttänyt niitä kaikkia ja voin vakuuttaa sinulle, että naiset sisällä ovat todellisia, et saa flirttailla näiden ihmisten kanssa tai alueellasi ei ehkä ole naisia, mutta se on sinusta kiinni, voin vakuuttaa sinulle, että he eivät aio pettää sinua väärillä profiileilla, mitä tapahtuu tänään gaydeitissä.

gaydeitti.com muiden lukijoiden mielipiteitä

En ole ainoa, jonka mielestä gaydeitti.com on huijaus. Täällä voit nähdä muiden trustpilotin käyttäjien jättämät kommentityksi parhaista sivuista nähdäksesi yritysten todelliset mielipiteet. Jos puhut englantia täällä, voit nähdä Scamadiviserin arvion.

Jos sinä auttelin mielipidettäni gaydeitillä ja haluat olla avuksi, haluaisin sinun kertovan minulle kommenteissa lopussa. Arviosi ansiosta voimme auttaa muita ihmisiä olemaan gaydeitti-huijauksen uhreja.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *