Onko thaicupid.com totta? Ei tietenkään!

thaicupid.com yrittää näyttää luotettavalta sivustolta. Se sanoo, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai seksiin.

Valitettavasti tämän artikkelin on aloitettava ilmoittamalla sinulle, että näin ei tapahdu thaicupid.com on huijaus. Treffisivusto Luonut Cupid Media vain yhdellä maalilla, yritä varastaa mahdollisimman paljon rahaa Luuletko, että tämä ei ole mahdollista? No, jatka lukemista, koska en aio purra kieltäni. thaicupid on huijaus, ja selitän miksi.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten thaicupid.com toimii?

Vaikka tiedän varmasti, että thaicupid on huijaus, selitän yksityiskohtaisesti, kuinka voimme käyttää sen verkkosivuja. En halua, että kukaan teistä jää tarkkailematta yksityiskohtia kuinka se toimii thaicupid.com, jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että on monia vaihtoehtoja, jotka herättävät negatiivista huomiota. Nämä verkkosivut yrittävät syrjäyttää luotettavat treffisivustot, valitettavasti ne eivät näytä samalta.

Päästäksesi alustalle, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä joitakin yleisiä tietoja, kuten sukupuoli, syntymäpaikka, ikä ja sähköpostiosoite, joiden avulla voit vahvistaa profiilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on samanlainen kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä hetkestä lähtien aloin suosittelemaan ja opastamaan sinua houkuttelevan profiilin viimeistelyyn tavata ihmisiä thaicupid mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta Cupid Median omistaja thaicupid Hän aikoo yllättää meidät monilla tytöillä, jotka haluavat tavata meidät. Olet käyttänyt verkkoa ensimmäistä kertaa ja näet kuinka sadat naiset alkavat keskustella kanssasi lisäämättä valokuvaa tai täyttämättä profiiliasi. thaicupid.com on tavoite huijata sinut ja se alkaa tällä hetkellä.

Miten thaicupid huijasi meidät?

Menetelmä, jota thaicupid käyttää huijaamiseen, on yksinkertainen, mutta näyttää tehokkaalta. Jokainen verkossa näkemäsi tyttö on Cupid Median luoma, ja heidän tehtävänsä on hyvin yksinkertainen antaa kuva siitä, että verkossa on paljon käyttäjiä, joiden kanssa voi keskustella ja tavata tai treffit myöhemmin, mutta minä olen jo varoittaa, että tämä on mahdotonta. He ottavat yleensä kuvia naisista amatööripornosivuilta, Latinan sosiaalisista verkostoista, Facebook-profiileista. Suosittelen, että jos epäilet, että tytön profiili ei ole totta, se on sitä kopioi valokuva ja annat sen minkä tahansa käänteisen kuvan työkalun läpi, minulle paras on se yandex.

Kun olemme selvillä siitä, että thaicupid.com-sivuston naisten profiilit ovat väärennettyjä, näemme vastaanottamamme chatit. Jos tämä on ensimmäinen deittailusivusto, jolla vierailet, saatat ajatella, että on normaalia, että he lähettävät sinulle satoja viestejä edes lataamatta profiilikuvaa, mutta ne meistä, jotka käytämme toimivia treffisivustoja Ashley madison (minun mielipiteeni ashley madisonista)Olemme selvää, että saavuttaaksemme jotain on tarpeen investoida aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen naisille, tämä ei tapahdu Thaicupidissa. Tämä väärennetty treffisivusto lähettää kymmeniä viestejä ja silmäniskuja, jotka rajoittuvat erotiikkaan, ainoaan asiaan, jolla he pyrkivät vangitsemaan huomiosi, jotta haluat vastata, ja tästä alkaa huijaus, jos haluat vastata viesteihin, joita saat. ostaakseen kolikoitaan. Ja odotan jo, että ne ovat erittäin kalliita.

Kuinka paljon thaicupid.com maksaa?

thaicupid.com-sivustossa maksettava hinta on erittäin kallisenkä sano sitä vain siksi, että tämä sivusto on huijaus. Jos tämä olisi todellinen sivu, se vaikuttaisi myös minusta paljon. Viestin hinta on välillä 1,45 ja a ja puoli Tämä vaihtelee ostamiesi kolikoiden mukaan. Ei pidä lisätä, että todistettuani, että thaicupid on huijaus, en suosittele minkään luottopaketin ostamista.

Todellinen mielipiteeni thaicupidista

Sivuston thaicupid.com-arvostelun lopussa mielestäni on hyvin vähän lisättävää mielipiteeni thaicupid.com-sivustosta. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele rekisteröitymistä tai luottojen hankkimista kenellekään, sillä tällä sivustolla tapahtuu, että tuhlaat aikaasi. Viimeinen neuvoni on, että jos haluat tavata oikeita ihmisiä, käy suosittelemillani verkkosivustoilla.ne kaikki on testattu ja voin vakuuttaa teille, että sisällä olevat ihmiset ovat todellisia, et ehkä tule toimeen heidän kanssaan tai kaupungissasi ei ehkä ole ihmisiä, mutta se on sinusta kiinni, mikä on selvää, että sinä eivätkö he huijaa sinua luomillaan profiileilla, mitä tapahtuu tänään Thaicupidissa.

Thaicupid.com-arvostelut muilta lukijoilta

En ole ainoa, joka sanoo, että thaicupid.com on huijaus. Täältä näet arvostelut, jotka muut käyttäjät ovat jättäneet trustpilotiinupea sivu joidenkin yritysten mielipiteisiin. Jos puhut englantia, tässä on ScamAdviserin arvostelu.

Jos sinä Olen auttanut mielipiteeni thaicupid.com-sivustosta ja haluat olla avuksi, haluaisin sinun kertovan minulle alla olevissa kommenteissa. Arviosi ansiosta voimme auttaa muita ihmisiä olemaan thaicupid.com-huijauksen uhreja.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *