onko ts-dating.com totta? Ei tietenkään!

ts-dating.com yrittää näyttää luotettavalta paikalta. Hän vahvistaa, että se auttaa sinua löytämään kumppanin, jonka kanssa aiot elää vakaan ja kestävän suhteen tai seksiin.

Valitettavasti tämä viesti on aloitettava tekemällä selväksi, että näin ei tapahdu. ts-dating.com on huijaus. Nettisivu Luonut TSD Media yhdellä maalilla, yritä huijata kaikki rahasi Onko tämä mielestäsi mahdotonta? No, jatka lukemista, koska en aio purra kieltäni. ts-treffit on huijaus, ja täällä aiomme nähdä, kuinka he tekevät sen.

Ennen kuin menemme pidemmälle haluan jättää sinulle 3 dating sivustoja, jotka toimivat todella hyvin. Vaikka tässä tarkastelemamme deittisivusto on huijaus, se ei tarkoita, että ne ovat kaikki samanlaisia. Kirjaudu sisään ja kokeile. Rekisteröityminen on ilmaista!

 

Miten ts-dating.com toimii?

Vaikka uskon, että ts dating on huijaus, selitän yksityiskohtaisesti, kuinka voimme käyttää verkkosivustoasi. En halua kenenkään teistä lakkaavan visualisoimasta, kuinka ts-dating.com toimii yksityiskohtaisesti. Jos osaat käyttää sitä oikein, huomaat, että on monia vaihtoehtoja, jotka herättävät negatiivista huomiota, nämä sivustot yrittävät jäljitellä luotettavia treffisivustoja, mutta he eivät voi näyttää samalta.

Päästäksesi alustalle, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi ja syötettävä joitakin perustietoja, kuten sukupuoli, asuinpaikka, syntymäaika ja sähköpostiosoite, joiden avulla voit vahvistaa profiilisi. Vahvistamme halukkuutemme käyttää sivustoa napsauttamalla postissa saapunutta sähköpostia. Toistaiseksi se on sama kuin mikä tahansa muu treffisivusto.

Tästä hetkestä lähtien aloin suosittelemaan ja opastamaan sinua houkuttelevan profiilin viimeistelyyn tavata ihmisiä sisällä ts treffailla mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Mutta TSD Median omistaja ts dating Hän on valmistanut meille yllätyksen, jossa on paljon tyttöjä, jotka ovat innokkaita tapaamaan meidät. Olet käyttänyt verkkoa ensimmäistä kertaa ja näet kuinka sadat naiset alkavat puhua sinulle täyttämättä tietojasi tai valokuvaasi. ts-dating.com on suunnitelma ryöstää sinut ja se alkaa nyt.

Kuinka huijaamme ts-treffit?

Järjestelmä, jota ts dating käyttää huijaamiseen, on yksinkertainen mutta tehokas. Kaikki verkkosivulla esiintyvät käyttäjät ovat TSD Median luomia, sen tehtävä on hyvin yksinkertainen, antaa mielikuva, että sivu on täynnä naisia, joiden kanssa voit keskustella ja tavata myöhemmin, varoitan jo, että tämä ei ole mahdollista. Naisten valokuvat kerätään yleensä amatööripornosivuilta, ulkomaisista sosiaalisista verkostoista, instagram-profiileista. Suosittelen, että jos epäilet naisen profiilia, joka ei ole totta, kopioi valokuva ja lähetä se käänteiskuvasivuston kautta, joka toimii parhaiten yandex.

Kun tiedämme, että ts-dating.com-sivuston tyttöjen profiilit ovat verkkosivuston omistajien luomia, tarkkailemme heidän meille lähettämiään viestejä. Jos se on ensimmäinen kerta treffisivustolla, voit ajatella, että on normaalia, että he lähettävät sinulle satoja viestejä edes lataamatta profiilikuvaa, mutta me, jotka käytämme deittisivustoja, jotka toimivat, kuten se on ashley madisonin verkkosivusto, olemme selvillä siitä, että saavuttaaksemme jotain on tarpeen investoida aikaa houkuttelevan profiilin luomiseen muille ihmisille, no, näin ei tapahdu. Tämä valetreffisivusto pommittaa sinua kymmenillä viesteillä ja silmäniskuilla, jotka rajoittuvat erotiikkaan ja jotka yrittävät vain saada huomiosi, jotta haluat vastata, ja tässä on tämän huijauksen taloudellinen hyöty, jos haluat vastata näihin viesteihin. joudut maksamaan. Ja varoitan jo, että heillä ei ole mitään halpaa.

Kuinka paljon ts-dating.com maksaa?

Ts-dating.com maksettava hinta on erittäin kallisenkä tarkoita vain, että koska tämä sivu on huijaus, jos tämä olisi todellinen verkkosivu, se tuntuisi myös minusta liikaa. Hinta per viesti on noin 1,3 ja a ja puoli Tämä vaihtelee hankkimiemme hyvitysten mukaan. Ei pidä lisätä, että todistettuani, että ts-dating.com on huijaus, en rohkaise sinua ostamaan mitään luottopakettia.

Rehellinen mielipiteeni ts-treffeistä

Ts-dating.com-arvosteluni lopussa en usko voivani lisätä paljon muuta ts-dating.com-sivustosta. Tämä sivusto on huijaus, enkä suosittele ketään ostamaan krediittejä tai edes rekisteröitymään, ainoa asia, jonka voit tehdä tällä sivustolla, on ajanhukkaa. Ehdotukseni on, että jos haluat tavata oikeita ihmisiä, käy jollakin suosittelemistani verkkosivuista.Olen kokeillut niitä kaikkia ja vakuutan sinulle, että naiset sisällä eivät ole väärennöksiä, et ehkä tule toimeen näiden ihmisten kanssa tai kaupungissasi ei ehkä ole ihmisiä, mutta se on sinun päätettävissäsi, minkä voin vakuuttaa. että he eivät aio huijata sinua luomillaan profiileilla, mitä tapahtuu tänään osoitteessa ts-dating.com.

Mielipiteet ts-dating.com muilta lukijoilta

En ole ainoa, joka sanoo, että seurustelu on huijausta. Täällä voit nähdä kommentit, joita muut ihmiset ovat jättäneet Trustpilotissaloistava verkkosivusto, josta näet yritysten todelliset mielipiteet. Jos puhut englantia täällä, voit nähdä ScamAdviserin arvostelun.

Jos sinä Olen auttanut mielipiteeni ts-dating.com ja haluat auttaa, haluaisin sinun kertovan minulle kommenteissa lopussa. Arviosi ansiosta voimme auttaa muita ihmisiä olemaan joutumatta ts-dating.com-huijauksen uhreiksi.

Emme halua lopettaa tätä katsausta suosittelematta sinulle jälleen 3 verkkosivustoa, joilla voit tavata ihmisiä, jotka todella toimivat.

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *